Tot uw dienst. Hoe kan ik u helpen?
Ik geloof niet echt in de opmaak van een lange termijn marketingplan dat u dan alleen moet uitrollen. Zo een plan belandt dikwijls op de plank. Het raakt ondergesneeuwd onder de vragen van alledag. Mijn aanpak komt er in de praktijk meestal op neer dat we gaan voor concrete acties op korte termijn en een ruimer plan van aanpak op middellange termijn. Af en toe een vlag kunnen planten zorgt voor blijvende dynamiek.  

Waarmee kan ik u zoal helpen?  

Vooruitgang in uw Marketingplannen

Vreemde ogen zorgen ervoor dat iets wat gepland is niet ondergesneeuwd raakt.
Is de marketing van uw bedrijf een file op uw computer met tientallen ideeën en to do’s maar eigenlijk te weinig uitwerking?
Hebt u een duidelijk zicht van waar u heen wil met uw bedrijf? Weet u van welk soort klanten u vrolijk wordt? Communiceert u ook zo dat die klanten gelokt worden? Niet echt?
Misschien kunnen we dan eens samen zitten.
Ik trek graag aan uw marketingkar. Het kan in een traject waarbij u mij verantwoordelijk stelt met een 14-daagse of maandelijkse afspraak om de vooruitgang te bespreken. Of op een andere manier die u beter past.
De eerste stap? Even bellen 0499 22 18 11 of een mail naar herman@hermanjanssens.be.
 
Een marketingcommunicatieplan voor uw neus hangen?
Hebt u uw marketinginspanningen dit jaar gebaseerd op de analyse van welke doelgroepen u wilt bereiken en wat vorig jaar wel en niet gewerkt heeft?
Of bent u ingegaan op dat promotievoorstel waarbij u enkel moest betalen en uw logo mailen? Geen erg als het tweede was. Het kan alleen beter gaan.
Een jaarplan opmaken met wanneer u welke actie wil gaan ondernemen met daarbij rekening houdende welke doelgroepen u wanneer wil bereiken en hierbij op regelmatige basis inzetten op nieuwe dragers is een aanrader. Bij verschillende van mijn klanten hangt die kalender voor hun neus als richtsnoer. Neemt u daarbij ook nog uw omzetcijfers onder de loep, dan bent u al een heel stap vooruit.
Komt er altijd wel iets tussen waardoor u hier niet aan toe komt of komt uw huwelijk elke maand in gevaar als u de omzetcijfers in detail bespreekt, dan wil ik heel graag komen helpen (wel niet bij uw huwelijk) 0499 22 18 11 of herman@hermanjanssens.be.

Opstarten van bedrijf, tweede winkel, concept – inventiviteit inzetten tot resultaat  
Hebt u ideeën voor een onderneming en zoekt u iemand die mee kan denken om die ideeën te stapelen tot een concept?
Wilt u schaalvoordeel halen uit het opstarten van een tweede winkel?
Of zoekt u iemand die kaas gegeten heeft van de marketing en waardecreatie van een opstartend bedrijf?
Ik ben de afgelopen jaren meermaals betrokken geweest bij gelijkaardige ondernemingen. Van de overname zonder de ‘zulle’ te betalen van een winkel, van de opstart van bijkomende winkels, van de opstart van bedrijven in joined venture, het bedenken en opzetten van bijkomende afdelingen aan bestaande bedrijven en het opzetten van een crowdfundingproject.
Ik zet zeer graag ook mijn schouders onder uw project. Eens kijken of we kunnen samenwerken?
Bellen is de eerste stap - 0499 22 18 11 of mailtje naar herman@hermanjanssens.be

Ondernemend als winkelier 
Het zijn niet zo makkelijke tijden voor u als retailer. Webshops en blokkendozen langsheen de steenwegen zorgen voor een oplopende leegstand in de gemiddelde winkelstraat. Leuk is anders.
Ook voor de klanten is dat zo want uiteindelijk is iedereen toch gebaat met een bloeiend en divers lokaal winkelaanbod.
Ik help u graag bij het bepalen van uw marketingstrategie en bij het bedenken en het opzetten van allerlei acties die ervoor zorgen dat u terug opgewekt uw deur openzet elke ochtend.
Dat ik zelf een winkel gehad heb (aandelen verkocht) en het feit dat ik meerdere retailers als klant heb, zorgen ervoor dat mijn adviezen doorleefd zijn.
Zal ik mee komen helpen? Bel gerust 0499 22 18 11 of mail herman@hermanjanssens.be of kom eens een koffie drinken.

Wat moet uw site u opleveren?
Bij vele sitebouwers is hun focus technisch of grafisch.
Wat u met uw site wil bereiken en hoe u dat dan moet vertalen naar de potentiële klanten die op uw site komen, dat moet u als ondernemer dikwijls zelf invullen.
Juist dat door de vreemde ogen naar uw eigen bedrijf kijken is uiterst moeilijk.
U wordt er misschien wat zenuwachtig van. Ik help u hier juist graag bij.
We zorgen samen voor: 
  • duidelijke doelen voor uw site
  • wat wil u dat uw potentiële klant doet als die op uw site komt
  • wat moet die site u opleveren? 
  • de structuur van uw site
  • de te gebruiken beelden 
Als u wil, dan kan ik ook een en ander coördineren zodat het proces niet stilvalt. Eens van gedachten wisselen?

Nieuwe set marketingtools nodig?

Bent u toe aan een nieuw logo, een nieuwe site, een andere belettering van uw camionetten, een corporate folder? En iemand moet mee bepalen wat daarop moet komen vanuit marketingoogpunt en ervoor zorgen dat deze marketingwerktuigen gericht zijn op de doelgroepen die u wilt gaan bereiken?
Bel me gerust. Ik zal met veel plezier komen helpen duwen aan die kar? 0499 22 18 11. Of zullen we een uurtje samen zitten? herman@hermanjanssens.be

Klankbord of adviesraad?

Hebt u nood aan een klankbord waarmee u kan sparren met betrekking tot uw strategische vragen? Ik kom met plezier mee denken.
Bent u van plan om een viertal keer per jaar samen te zitten rondom de strategie van uw bedrijf en heeft u nood aan iemand die een bijzonder groot respect heeft voor ondernemers, weet wat marketing kan betekenen en zijn ervaring graag ter beschikking stelt?
Investeer dan even in de toekomst van uw onderneming door eens kennis te maken 0499 22 18 11 of herman@hermanjanssens.be

Marketingscan - Een inspirerende kijk door de ogen van je gewilde klanten
Een frisse kijk op uw marketing nodig? Niet met de verwijzende vinger maar steeds opbouwend en graag bereid om uw ondernemerschap te ondersteunen.
Zit u met vragen als

  • Wie zijn mijn gewilde doelgroepen?
  • Hoe kan ik die bereiken?
  • Zet ik voldoende in op nieuwe markten?
  • Durf ik elk jaar een derde van uw promotiebudget op een andere manier te besteden?
  • Zorgt mijn communicatie voor opdrachten waar ik vrolijk van word?
Ik zet graag mijn frisse klantgerichte blik in om uw marketingbeleid richting te geven. Zullen we elkaar even ontmoeten? 0499  22 18 11 of herman@hermanjanssens.be

Brein-kracht: Vraag maar raak
U schotelt ons uw marketingprobleem voor. U zoekt naar een oplossing die een frisse kijk behoeft. Vraag maar raak is dan een mogelijkheid. Wij zetten onze breinkracht in gedurende een halve dag of meer.

Hebt u nog een andere vraag? We helpen u graag.
0499 22 18 11 of herman@hermanjanssens.be