Herman Janssens – Spreekt over Marketing als ondernemer
Een ervaren spreker nodig? 
Rond marketingstrategie, marketingplan, branding, segmentatie, promotie, blue ocean strategie, toepassen van trends of 'red de retail'. 
Meer info? Bel even op 0499 22 18 11
Voorsmaakje van de praktijkgerichtheid
herman janssens


 
Een datum checken? 
Bel even op 0499 22 18 11 dan weet u het meteen.
Waarom doe ik het?
Ik deel graag mijn kennis en ervaring als ondernemer met marketing en strategie. Ik hou eraan het zo praktijkgericht mogelijk te doen. En wanneer je het voor ondernemers doet, dan is het direct en interactief. 
Ervaren ?
De afgelopen jaren heb ik tientallen keren gesproken voor Unizo, Voka, VKW, HoGent, Antwerp Management School, Erov en zelfs voor de Nederlandse Kamer van Koophandel. 
Formules
Naargelang de invulling die u nodige heeft, pas ik me aan. Anderhalf uur, twee uur, een dag? Of ik verzorg een echte workshop binnen uw bedrijf waarbij we met de aangebrachte inzichten echt aan de slag gaan, concepten uitwerken en deze uitrollen.  
Zo hoort u het van een ander
‘Herman is een zeer gedreven lesgever die steeds bruist van creatieve ideeën. Wat hem bijzonder maakt is dat hij dit combineert met een flinke dosis realiteitszin. Zijn sessies marketing zijn daarom perfect voor de KMO-ondernemers die op zoek zijn naar concreet toepasbare tips waarmee ze onmiddellijk zelf aan de slag kunnen.’ 
Karlien Erregat Unizo