Loopbaanbegeleiding met loopbaancheques

  Individuele loopbaanbegeleidingis een persoonlijk traject waarbij we samen in kaart brengen wie je bent, wat je kan, wat je wil en hoe je dit kan vormgeven in jouw professionele carrière. Loopbaanadvies helpt je gericht stilstaan bij je job en te ontdekken waar je naartoe wil met je carrière. Een loopbaanadviseurbegeleidt je om gerichte loopbaankeuzes te maken en via concrete actiepunten je loopbaandoelen te bereiken.

   

  Karin Vanneste is als loopbaancoach ervaren en geschoold

  Vanuit haar jarenlange ervaring met leidinggeven en coaching biedt Karin je praktisch bruikbare (zelf)inzichten en tools om jezelf verder te ontwikkelen. Karin is niet zomaar iemand die zichzelf coach noemt maar een geschoold psycholoog die zelf werknemer geweest is, zelfstandige geworden en al jaren professionals begeleidt op het vlak van loopbaanontwikkeling of een eventuele carrièreswitch.


  Coaching in Persoonlijk Leiderschap en Effectieve Interne Communicatie

  Je twijfelt of een job met leidinggevende aspecten iets voor jou is? Je ambieert een leidinggevende job, maar wil deze competentie eerst verder ontwikkelen?Je bent nieuw in het leidinggeven en zoekt hierin ondersteuning? Je kreeg een ander team toegewezen, met specifieke uitdagingen waarvoor je competenties mist? Een leiderschapscoach als Karin kan je helpen om op een gestructureerde manier deze zaken aan te pakken.

   

  Loopbaancheques VDAB welkom

  Karin is als loopbaancoach verbonden aanTWEG Loopbaan in Groei een erkend loopbaancentrum van VDAB. Als werknemer of zelfstandige, kan je via de loopbaancheques van VDAB (elke 6 jaar) 8 uur loopbaanbegeleiding volgen met loopbaancheques. Via loopbaancheques betaal je maar 10 euro per uur voor loopbaanbegeleiding. De voorwaarde is wel dat de loopbaancoach erkend is door de VDAB. En Karin Vanneste is dat.

   

  Jobcoaching tussen Gent en Deinze?

  De sessies kunnen doorgaan in De Pinte in een discrete ruimte in een residentiële wijk. Of indien gewenst kunnen deze coachingsessies ook op een andere locatie doorgaan in Latem, Zwijnaarde, Sint-Denijs-Westrem, Drongen, Kruisem, Oudenaarde of Waregem. Voor je beslist of je al dan niet wil instappen, voorzien wij een gratis en vrijblijvend kennsmakingsgesprek. Het eerste loopbaangesprek is face-to-face. Naderhand kunnen we er samen voor opteren om face-to-face te blijven werken, dan wel via skype of telefonisch verder aan de slag te gaan.


  Zet de eerste stap naar een voldoening gevende job

  Neem gerust vrijblijvend contact. Je bent ten slotte acht uur per dag in de weer voor je werk. Het kan dan maar beter het soort werk zijn waar je voldoening uit haalt. Er gingen je een pak mensen voor die dankzij loopbaancoaching hun draai vonden en nu elke ochtend vrolijk naar hun werk fietsen.


  Loopbaancoaching De Pinte, Gent, Deinze, Latem

  Hoe kunnen we jou helpen?

  Op zoek naar loopbaancoaching?

  Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

  Een vraag?  Voor Strategie en Marketing

  Voor Leadership en Communicatie

  Nieuwsbrief


  Ja, ik ontvang graag de GRATIS tips & tools
  (max. 4/jaar)
  * dit hebben we nodig